بعد از حذف سهمیه  انتخاب رشته دانشجویان دختر در دانشگاههای شهید چمران اهواز و دانشگاه صنعت نفت و اعتراض مسئولین منطقه و خانواده های خوزستانی دانشگاه شهید چمران نسبت به اصلاح این امر اقدام کرد اما دانشگاه صنعت نفت از این امر استنکاف کرده و روز گذشته رئیس روابط عمومی دانشگاه صنعت نفت طی گفتگوئی با ایسنا دلایل آن دانشگاه را بیان نمود. 

 
وی با بیان اینکه آن دانشگاه در طول تاریخچه خود از 1318 تا 1379 دانشجوی دختر نداشته، اعلام عدم نیاز (فعلی) به فارغ التحصیلان دختر از طرف مسئولان وزارت نفت و شرایط سخت کار عملیاتی را علت حذف ناگهانی سهمیه دختران در این دانشگاه در سال جاری اعلام کرد. گفته‌هائی که از وی در این مصاحبه نقل شده توجیه مناسبی برای حذف سهمیه دختران در آن دانشگاه و محروم کردن دانش‌آموزان دختر خوزستانی از تحصیل در دانشگاه محل سکونت خود نیست که در ادامه اشاره می شوند. 
 
در این مصاحبه رئیس محترم روابط عمومی دانشگاه صنعت نفت گفته اند :"وزارت نفت با توجه به فارغ‌التحصیلان حاضر و دانشجویان فعلی دختر "فعلا" از نیروی انسانی دختر بی‌نیاز است". 
 
در ابتدا باید یاد آور شد که دانشجویان ورودی امسال در سال 1395 فارغ التحصیل خواهند شد نه در سال جاری. اما سوال مهمی که مطرح می شود اینست که آیا  دانشگاه صنعت نفت تنها دانشگاه "دولتی" است که در حال تربیت نیروی انسانی دختر در رشته های بالادستی نفت برای وزارت نفت است؟ 
 
آیا  دانشجویان دختر رشته های بالادستی نفت در دانشگاههائی دولتی نظیر دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه تهران، دانشگاه شیراز و نظایر آنها با استفاده از "بودجه کشور" برای صنعت نفت کدام کشور آموزش داده می‌شوند؟ 
 
احتمالا رئیس محترم روابط عمومی دانشگاه صنعت نفت مطلع هستند که کلیه فارغ‌التحصیلان دانشگاههای دولتی در پایان تحصیلات، تعهد خدمت به دولت دارند. ایشان انتظار دارند فارغ التحصیلان دختر رشته های بالادستی نفت دانشگاههای دولتی مذکور بعد از فارغ التحصیلی، تعهد خدمت خود را در کدام وزارتخانه دولت جز وزارت نفت انجام دهند؟ 
 
مفهوم دیگر سخن این است که علیرغم آنکه وزارت نفت عدم نیاز خود به فارغ التحصیلان دختر را  به وزارت علوم اعلام کرده، دانشگاههای تابعه آن وزاتخانه،  اقدام به جذب دانشجویان دختر کرده اند. بنظر می رسد وزارت علوم باید در این مورد پاسخ لازم را ارائه کند. 
 
متاسفانه مصاحبه وی حاوی مطالب نادرست متعددی است از جمله : 
برخلاف گفته رئیس روابط عمومی دانشگاه صنعت نفت، این دانشگاه  (که در طول تاریخچه  طولانی خود از سال 1318 تاکنون نامها و سازماندهی متفاوتی داشته)  هم قبل و هم  بعد از انقلاب و قبل از سال 1379 پذیرش دانشجوی دختر داشته است. 
 
وی در بخشی  از گفتگوی خود بعنوان یکی از علل اصلی حذف سهمیه دختران، اظهار داشته اند که (مسئولان صنعت نفت شرایط سخت کار عملیاتی این صنعت را برای دختران مناسب نمی‌دانند) و در بخشی دیگر تصمصم به عدم پذیرش دختران را (موقتی) دانسته اند که به مفهوم مناسب بودن فعالیت دختران در صنعت نفت است. این دو مطلب  در تناقض با یکدیگر هستند زیرا اگر شرایط عملیاتی مناسب کار دختران نباشد، عدم پذیرش دختران موقتی نخواهد بود. 
 
همواره روسای واحدهای نیروی انسانی در شرکتهای اصلی تابعه وزارت نفت (نظیر شرکت ملی نفت ایران) مستقیما و یا از طریق روابط عمومی آن شرکتها در مورد برنامه ریزی نیروی انسانی و استخدام اطلاع رسانی می کنند. اظهار نظر روابط عمومی دانشگاه صنعت نفت در مورد میزان نیاز به نیروی انسانی، بجای روابط عمومی شرکتهای اصلی جای سوال است. همچنین بحث تحصیل و استخدام دو مقوله متفاوت با مولفه های مختلف هستند و مخلوط کردن آنها نادرست است. 
 
واقعیت تلخ این است که با استنکاف دانشگاه صنعت نفت از پذیرش دانشجوی دختر،  تنها دختران دانش آموز در شهر های بلا دیده کشور همچون خرمشهر، آبادان، هویزه، سوسنگرد، اهواز ونظایر آن در استان زرخیز اما بد آب و هوا و محروم خوزستان باید تاوان اینگونه تصمیم‌گیریها را بدهند. 
 
در هر حال، دانشگاه صنعت صراحتا مقامات وزارت نفت را بعنوان (کارفرمای دانشگاه صنعت نفت)  مسئول حذف سهمیه دختران آن دانشگاه معرفی کرده و از دانشگاه صنعت نفت در این مورد سلب مسئولیت کرده اند. حال انتظار می رود مسئولان ذیربط وزارت نفت و مشخصا معاونت محترم نیروی انسانی وزیر محترم نفت در این مورد اظهار نظر و چاره اندیشی نمایند.